Тања Каракамишева: ВЕТИНГ ЗА ЦЕЛА ВЛАДА ПОД ИТНО

0
140

Да добиете ваков извештај и да сметате дека е позитивен или дека во земјата има напредок е навистина надвор од умот!

ВЕТИНГ ЗА ЦЕЛА ВЛАДА ПОД ИТНО!

Владата е најголемиот виновник што земјата тоне во корупција, непотизам и криминал.

Се надминавте себе @VladaMK!

https://t.co/rEFqOF4Gi1

Фејсбук објава на Проф. д-р Тања Каракамишева