Томовски од СДСМ: Каков министер, таква правда во Македонија

0
116

Живорад Томовски е професор на ПМФ и долгогодишен член на СДСМ од општина Аеродром.

Не го крие разочарувањето од чекори на партијата на Зоран Заев, а особен осврт денес дава на министерката Рената Дескоска.

-И јас мислам дека ова што СДСМ го правеше и уште го прави кон Рената е некоректно. Таа воопшто не беше сериозен министер во МОН, ниту е сериозен министер за правда. Каков министер, таква правда во Македонија! Живи циркузи, напиша тој.