Тони Михајловски: Тик-так-тик-так

0
189

Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ ТОни Михајловски ја коментира анкетата на Макфакс, според која ВМРО-ДПМНЕ на чело со Христијан Мицкоски за една година ќе дојде на власт.

Традиционално терале цел мандат, што ќе рече дека никогаш не дозволиле предвремени избори, па дури ни со собрани 350 000 потписи.

Но исто така, традиционално, не врзале два мандата.

Тик так тик так, пишува Михајловски на Фејсбук.