ФОТО: Времето застанало за оваа жена – денес има 51. година и изгледа апсолутно исто

0
51

Една од најзгодните актерки од култната серија „Чувари на плажата“ била русокосата Дона Марко, чиј лик го толкувала Дона Дерико, жена за која изгледа времето запрело.

Имено, и покрај тоа што поминаа повеќе од 20 годиони од снимањето на серијата, Дона и понатам,у изгледа апсолутно исто. Лицето, телото – се е на свое место, исто како некогаш, иако оваа дама има 51 година.

Нејзините фотографии редовно ги воодушевуваат луѓето ширум светот, а таа не крие дека младоликоста ја должи на пластичните операции.

-Родив две деца и имам 51 година. Слабеев, се дебелеев..сакав само повторно да изгледам убаво и да бидам сигурна во себе – рекла таа.