(ФОТО) Да не се изненадите: Еве како ќе изгледа новиот дизајн на Фејсбук

0
273

Facebook ќе го промени својот дизајн, а популарната социјална мрежа сега им дава увид на корисниците во тоа што ги очекува во иднина.

Facebook воведува и dark mode кој ја намалува светлината и со тоа делува поблаго на очите на корисниците.