ФОТО: Затоа мажите го сакаат летото – Лото-Марјана во кусо фустанче

0
95

Топлото време ја разголе и Лото-Марјана која сподели фотографија во кусо црно фустанче на Инстаграм и со неа предизвика задоволство кај мажите.