ФОТО: Нејзините облини прават колапс кога ќе се појави на улица

0
194

Дафни Џој својата популарност ја стекнала првенствено како девојка на раперот 50 Сент, а и поради специфичниот изглед, останала како интересна личност во јавноста.

Нејзините облини палат и жарат.