ФОТО: Се соблече старлетата Станија, крвта во вените „зоврива“

0
100

Колку и да ветуваше дека сака да стане мајка па затоа веќе нема да се разголува, нема да се соблекува пред камери, нема да прави провокативни фотографии и фосесии, по се изгледа дека старлетата не може да избега од своите опсесии: Јавно да се покаже гола, па макар и до половина!