ФОТО: Цени „боли глава„- Будва покапа и од Монте Карло

0
203

Фотографии кои се појавија на социјалните мрежи од еден бар воБудва во екот на сезоната, прикажуваат дека цените се превисоки.

Доколу го погледнете ценовникот ќе размислите дали би седнале во овој локал.

Имено доколу сакате да испиете едн цеден портокал, треба да одвоите некаде околу 650 денари, а љубителите на ананас, еден џус ќе ги чини и до 1000 денари.

Се надеваме дека ова не се стандардните цени во секое летувалиште во Цена Гора, бидејќи на цените може да им позавиди и Монте Карло.