ФОТО: Цеца реновираше голем дел од куќата во Дедиње – познато колку вреди нејзиниот луксузен дом

0
9

Светлана Цеца Ражнатовиќ со години живее во луксузна вила на Дедиње, а во изминатиот период таа реновирала поголем дел од својот дом.

Помеѓу другото таа поставила и нова капија, која била посебно украсена пред неколку недели кога на лудиот камен застана нејзиниот син Вељко Ражнатовиќ со Богдана Родиќ.

Српските папараци се нашле пред нејзиниот дом дента кога се поставувала новата капија. Овој процес траел неколку часа, а велат дека вредноста на нејзината куќа се проценува помеѓу 7 и 10.000.000 евра.