Цела наша естрада на свадба, дојдоа и Чолиќ и Самарџиќ – Се ожени македонскиот менаџер

0
55

Вчеравечер македонскиот менаџер Кристијан Стефановски – Кико се ожени за својата девојка, Ана Стојковска.

Драган Вучиќ, Елвир Мекиќ, Јоце Панов, Виолета Томовска, Благоја Грујовски, Кристина Арнаудова со сопругот Александар, Роберт Саздов од „Куку леле“, Лозано, Џаро, Слаткаристика, Јован Јованов беа само дел од гостите, јавува Вистина.

Дојдоа и мега ѕвездите Здравко Чолиќ , Жељко Самарџиќ и Владо Георгиев.

Извoр: press24.mk