Цеца со политичка порака: „Црна Гора и Србија една се фамилија“

0
70

Цеца Ражнатовиќ во екот на кризата во Црна Гора поради верскиот закон на концертот во Будва ги разгоре политчките страсти.

Таа среде настапот испрати порака „Црна Гора и Србија то су једна фамилија“, на воодушевување на присутните.

View this post on Instagram

Oboren je jos jedan rekord! 💪💯❤️💕🔥🔥💞 @cecaraznatovic @cecaraznatovic @cecaraznatovic

A post shared by ✨ 𝕾𝖛𝖊𝖙𝖑𝖆𝖓𝖆 𝕮𝖊𝖈𝖆 𝕽𝖆ž𝖓𝖆𝖙𝖔𝖛𝖎ć ✨ (@cecaa___queen) on