ЦУК: Прогласена вонредна состојба во Ресен

0
49

Поради големото невреме што го зафати преспанскиот регион општина ресен прогласи вонредна состојба.

Од ЦУК информираа дека поради силниот ветер и обилниот дожд, бил отежнат и сообраќајот во регионот, како и снабдувањето со електрична енергија.