Четири луѓе, четири различни изјави за тоа колку Пендаровски е безбеден

0
49

Следен е или не Стево Пендаровски од тајни служби? Во видеото споделено од лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски гледаме четири различни верзии на ова прашање.

Според Мицкоски, токму ова видео на дело го прикажува заевизмот.

Власта соочена со пораз се повеќе е нервозна. Четири луѓе, со различни изјави за тоа колку Пендаровски е безбеден.

Погледнете го Заевизмот на дело: кажувам, заборавам, негирам…

Извор: republika.mk