Чудесна природа: Најдобрите фотографии снимени со дрон

0
179

Дроновите со камери стануваат сѐ подобри и поевтини, што значи дека повеќе фотографи кои немаат големи финансиски можности може да си ги дозволат и да ги снимаат природните убавини ширум светот.

Ова се најдобрите фотографии снимени со дрон и споделени на платформата Dronestagram.