Што ќе му се случи на организмот ако јадете само чипс?

0
363

Живееме во време кога брзата храна сѐ почесто ја заменува домашната и здравата храна, а како најчест изговор за тоа е – немањето време.

Дечките од AsapSCIENCE направија истражување и одговорија на прашањето што ќе ви се случи ако јадете само чипс и резултатите… не се добри.

Погледнете го видеото и размислете уште еднаш за вашите навики на исхрана.