Каков жесток нокаут! (снимка)

8

Бадр Хари беше нокаутиран брутално од Аркадиуш Врзосек во втората рунда на „Глори 178“ ММА настанот.

Хари го испрати неговиот ривал на подот на почетокот на втората рунда, меѓутоа потоа следеше брутален нокаут од страна на полскиот борец.