Нема да гледам омаловажување на деца: Ацо Пејовиќ „удри“ жестоко по „Ѕвездите на Гранд, ја спомена е Цеца

1499

Пејачот Ацо Пејовиќ истакна дека нема добро мислење за популарниот натпревар „Звездите на Гранд“, но ја пофали својата пријателка Светлана Цеца Ражнатовиќ, која е дел од жирито на оваа шоу програма оваа сезона.

– Не ја следам таа програма, не сакам реални шоуа, а за мене тоа е реално шоу. Со должна почит, не можам да го гледам омаловажувањето на децата и сето тоа, лично не ми се допаѓа тоа, не сакам да го гледам. Мило ми е што Цеца влезе, таа е моето срце, ако се гледа себеси во тоа, одлично – рече Пејовиќ.