ВМРО-ДПМНЕ: Петре Шилегов има богатство за кое нема покритие, утре во 11.30 часот ќе обелодениме докази за аферата “Профитер”

107

ВМРО-ДПМНЕ на својот официјален Фејсбук профил соопшти дека утре ќе обелоденат нова афера поврзана со актуелниот градски татко, Петре Шилегов.

-Зошто градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов има богатство за кое нема покритие како е стекнато? Како тендерите на град Скопје секогаш завршуваат со најскапата понудена понуда? Како градот ги мести тендерите? Кои се омилените компании на Шилегов? Утре во 11.30 часот ќе обелодениме докази за аферата “Профитер”. Следете! Се вели во Фејсбук статусот.