Преспав ќе има нова сезона, Ула и Коста ќе добијат деца

14

На радост на фановите „Преспав“ ќе има уште едно продолжение, а за новата сезона во тек е пријавување за кастинг на две момчиња.

Ги бараме Ѓоко и Боко, две палави момчиња на возраст од 6 до 9 години кои ќе добијат улоги во вашата омилена ТВ серија ‘Преспав’“, објави од „Преспав“.

Која ќе биде улогата на новите ликови Ѓоко и Боко, останува само да претпоставуваме. Фановите веќе типувата дека ќе бидат синови на Коста и Ула.