Позитива на денот: Во болница е цела недела ама омилената песна ја пее на цел глас (ВИДЕО)

50

Болниците секогаш се застрашувачки места за луѓето, особено за децата. Меѓутоа, едно дете од Бразил го освои интернетот откако не дозволи болеста да го уништи неговиот дух.

Тој веќе цела недела е во болница. Хоспитализиран е поради гастроентеритис, но омилената песна си ја пее на цел глас.