И тоа дочека да го види светот од кралицата Елизабета – за прв пат се појави во јавноста со овој детаљ на себе, годините си го прават своето

3

Ова издание на кралицата Елизабета дефитивно не го очекуваше никој, таа ги изненади сите со своето појавување на Вестминстерската опатија.

Имено, кралицата користеше бастун за време на својата служба, а ова всушност претставува и првпат кралицата да користи бастун во јавноста.

И беше потребен да се потпре и да излезе од автомобилот.