(Видео) ПОЖАРОТ ВО ПАРК СЕ ШИРИ: Го зафати и познатиот ресторан

47

Пожарот кој ги зафати бараките во паркот, се шири и го зафати кровот на познатиот ресторан „Томче и Софка“.

На терен пристигна противпожарните екипи.

Наскоро со повеќе информации…