(ВИДЕО) Светско чудо: Бебе проодува неколку минути после пораѓајот

44

Не е вообичаен пример кога бебе или новороденче може да се види како ги прави првите чекори неколку минути по раѓањето. Затоа ова видео е многу необично.

Видеото го снимила бабица и го погледнале над 80 милиони луѓе. Овие акушерки биле зачудени кога го виделе бебето како стабилно оди.

Погледнете како тоа изгледаше.