Се трага по 16-годишно момче од С.О.С Детско Село

20

На 29.11.2021 во 04.20 часот во СВР Скопје е пријавено дека од С.О.С Детско Село се оддалечил нивниот штитеник И.П.(16), кој и претходно во повеќе наврати се оддалечувал и бил враќан назад.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.