Овие три хороскопски знаци имаат тајни во заведувањето – прочитајте ги!

17

Дознајте што е во хороскоп човекот за кого сте заинтересирани и ќе знаете како да се поставите кон него!

ОВЕН

Кога се работи за додворувањето, мажот Овен е директен и агресивен. Немојте да побарате дозвола за да го бакнете, само направете го тоа кога сметате дека е добар момент. Колку посигурно му пристапите толку ќе биде подобро за вас во иднина.

Овните се подложни на комплименти. Тие сакаат да слушнат дека се најпривлечни личности во вашиот живот. Но слободно спротивставете му се.

Зошто? Затоа што на овните расправата им е афродизијак.

На тој начин полесно ќе стигнете до неговото срце.

ЛАВ

Ако сакате да го освоите Лавот, бидете подготвени на тешка борба.

Верувајте, тој веќе заборавил дека бил со вас, а пораките кои му ги испраќате не само што нема да ви одговори, најверојатно нема ни да ги прочита.

Ако сака да биде со вас, тој ќе се обиде да ве “улови“, обратно скоро е невозможно да го постигнете резултатот кој го сакате.

РИБИ

Рибите сакаат да заведуваат, но во тој процес не ги вклучуваат емоциите. Подоцна сигурно ќе го направат тоа, ако сметаат дека сте вистинската.

Тие заведуваат галантно, така што секоја дама таа вечер ќе се чувствува посебно. Но тоа е само тактика за партнерката да се опушти и да им се препушти.