Од новиот хорор на „Нетфликс“ ни најхрабрите не можат да заспијат (ВИДЕО)

46

Новиот хорор на „Нетфликс“ е толку застрашувачки што некои гледачи признаа дека не можеле да заспијат откако го гледале филмот.

Хоророт „Пустелија“ следи семејство што живее „изолирано од општеството“, а нивниот мир е нарушен од ужасно суштество.

Филмот го режираше Дејвид Казадемунт, според сценариото што го напиша заедно со Марти Лукас и со Фран Меншон.

„Пустелија“ има само неколку главни ликови и трае нешто повеќе од 90 минути.