(ВИДЕО) Умрените оживуваат откако ќе помине камерата?- Доказ дека масакрот во Буча е исцениран?

10580

На порталот think.mk беше објавено видео како телата на улица оживуваат откако ќе помине камерата, дали е вистина оценете сами: