Сопругата на Роналдо се породи, едно од бебињата починало

25

Киристијано Роналдо во монетот на радост ја соопшти и трагичната вест.

Тој на Инстаграм соопшти дека неговата сопруга Георигина родила близнаци, женското бебе е здарво, а машкото починало.