Прво ја претепа, па сега и спреми нов хорор: Поранешната кошаркарка заврши на сајт за возрасни, низ животот научив да примам удари… (ФОТО)

1

Српската кошаркарка Милица Дабовиќ повторно се најде во центарот на вниманието откако на интернет се појави фотографија од еден сајт за возрасни каде е поставена нејзина фотографија и цена за една ноќ со неа.

Поранешната кошаркарка во своето огласување истакнала дека се сомнева дека ова го направил нејзиниот поранешен партнер.

„Некогаш ми доаѓа да плачам, но не е прв пат одам понатаму. Низ животот научив да примам удари, но не можат да ме скршат, само ќе станам посилна. Сега сум горда жена, мајка, кралица“, вели таа.

Таа додава дека стапила во контакт со луѓе за да го изгасат тој налог.

Инаку таа претходно беше во центарот на вниманието пред неколку години кога нејзиниот поранешен партнер ја претепа иако беше тазе породена со детето.