четврток, јули 22, 2021

Интернет Експлорер згаснува во 2022 година

„Интернет Експлорер”, пребарувачот на Мајкрософт кој беше лансиран во 1995 година и доминираше на пазарот на пребарувачи повеќе од 10 години, спакуван во „Виндоус”,...

(ФОТО) Да не се изненадите: Еве како ќе изгледа новиот дизајн на Фејсбук

Facebook ќе го промени својот дизајн, а популарната социјална мрежа сега им дава увид на корисниците во тоа што ги очекува во иднина. Facebook воведува...

Дали сте слушнале за вирусот Ryuk? Досега хакери успеале да „заработат“ над 3 милиони...

Со внимателно планирање и напад на цели исклучиво од висок профил, хакери со уценување за помалку од пет месеци успеале да „заработат“ над 3...

Microsoft Office доби нови, редизајнирани икони

Компанијата Microsoft реши да го модернизира Office пакетот, а тоа подразбира и нови дизајни на иконите во самите апликации. Ова е прва промена на...

Последни вести