среда, јуни 16, 2021

Дали сте слушнале за вирусот Ryuk? Досега хакери успеале да „заработат“ над 3 милиони...

Со внимателно планирање и напад на цели исклучиво од висок профил, хакери со уценување за помалку од пет месеци успеале да „заработат“ над 3...

Microsoft Office доби нови, редизајнирани икони

Компанијата Microsoft реши да го модернизира Office пакетот, а тоа подразбира и нови дизајни на иконите во самите апликации. Ова е прва промена на...

(ФОТО) Да не се изненадите: Еве како ќе изгледа новиот дизајн на Фејсбук

Facebook ќе го промени својот дизајн, а популарната социјална мрежа сега им дава увид на корисниците во тоа што ги очекува во иднина. Facebook воведува...

Интернет Експлорер згаснува во 2022 година

„Интернет Експлорер”, пребарувачот на Мајкрософт кој беше лансиран во 1995 година и доминираше на пазарот на пребарувачи повеќе од 10 години, спакуван во „Виндоус”,...

Последни вести