петок, февруари 28, 2020

Антиталенти за љубовни врски: Овие хороскопски знаци опасно флертуваат, но не знаат да одржат...

Некои личности едноставно не сакаат да одолеат на искушенијата и тешко остануваат во врска. Понекогаш во процесот има и повредени, но ако судиме според припадноста...

ВИДЕО: Сцена од автобус која стана хит на интернет – „Ако ова не е...

Не им верувајте на оние кои велат дека со тек на време љубовта исчезнува во станува навика. Во дигиталната ера кога се станува инстант и...

Како повторно да се вљубите еден во друг?

Луѓето кои се во среќни, стабилни врски се поздрави и позадоволни во животот од оние кои се сами. Но, понекогаш и во долгите врски...

Постои само еден тип на жена која вреди да ја барате во животот

Постојат различни видови на жени исто како што постојат различни видови на луѓе. Видови, се разбира, генерализирана верзија од индивидуи- никој не може во...

Дознајте колкава е вашата сексуална интелигенција

Одговорете на следниве 25 прашања заокружувајќи ДА или НЕ и откријте колкав е коефициентот на вашата сексуална интелигенција (SQ)! Глумите оргазам ДА/НЕ Разговарате за...

Извадоци од најубавите љубовни писма на 20-тиот век

Љубовта е едно од најмоќните чувства коишто можеме да ги почувствуваме. Нема поголема радост од тоа човек да сака и да биде сакан. Порано...

Лицето открива какви љубовници сме- погледнете!

Проучувајќи ја древната кинеска филозофија, сексологот Трејси Кокс изградила своја теорија дека лицето го открива сѐ она што треба да го знаеме за партнерот...

Причини поради кои не можете да доживеете оргазам

Најчестите причини поради кои жените не можат да доживеат оргазам се од ментална и физичка природа. Во една научна студија само 18,4 проценти од жените...

Секс туризам – зошто да не?

Радио и ТВ водителот Абеику Агри Сантана, кој во 2016 година беше назначен за туристички амбасадор на Гана, изјави дека покрај туристичките знаменитости, Гана...

Ако сакате долга врска, бегајте од овие хороскопски знаци

Без оглед на тоа што во повеќето случаи наоѓаат човек со кого сакаат да бидат до крајот на животот, овие хороскопски знаци всушност сакаат...

Последни вести